NL_Icon EN_Icon DE_Icon TR_Icon

Over Ons

De Bilal Group heeft haar hoofdkantoor in Nederland en voorziet dankzij de in de loop der jaren opgebouwde ervaring, in de behoeften van haar klanten in heel Europa op het gebied van voedingsmiddelen.

Het is geen toeval dat onze naam in één adem wordt genoemd met begrippen als ´betrouwbaarheid´ en ´kwaliteit´; het is een logisch gevolg van de waarde die wij toekennen aan onze klanten en het belang dat wij hechten aan ons werk.

Als Bilal Group hebben wij met ons merk Bilal Chicken en ons brede assortiment aan gevogelte-producten een vooraanstaande positie in Europa.

Om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de steeds veranderende vraag van onze klanten hechten wij belang aan innovatie en ontwikkelen wij voortdurend nieuwe producten. Onder onze merknaam Bilal Snacks brengen wij een breed assortiment aan snackproducten bij u op tafel, en onder onze merknaam Bilal Pizza onze diepvriespizza’s.

Haccp207114Bilal_Halal_Icon-150x150

Al het vlees dat wordt gebruikt voor onze producten Bilal Snacks en Bilal Pizza is van eigen fabricaat en heeft het HACCP-certificaat niveau 7, zijnde het hoogste niveau van de kwaliteitsstandaard, en het certificaat ‘Halal’.

Dankzij ons volgsysteem, genaamd “Traceability”, worden de producten gevolgd vanaf het verwerkings- tot aan het verpakkingsproces en zelfs tot aan de uiteindelijke plaats van bestemming, zonder dat de koelketen wordt onderbroken.

 

Daardoor kunnen onze klanten op ieder moment productspecificaties of productanalyses opvragen.

familyphoto

Als Bilal Group hanteren wij bij onze bedrijfsvoering de hoogste kwaliteitseisen en werken wij samen met laboratoria die ons periodiek controleren, zodat de voedselveiligheid permanent gewaarborgd blijft.

Jaren lange ervaring en vertrouwen staan garant voor goede producten bij uw maaltijd…

aren lange ervaring en vertrouwen staan garant voor goede producten bij uw maaltijd...